Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/5/innerdive.dk/httpd.www/wp-content/themes/thestory/functions/functions-general.php on line 300
  • Start dit fridykkereventyr her

    Se vores kurser nedenfor eller gå oplevelse i vores fridykker galleri

    Fridykker Galleri

OPLEV HAVET PÅ EN INTENS OG MINDFUL MÅDE MED FRIDYKNING

Udforsk en ny verden fuld af farver, liv og en undersøisk ro, der kravler helt ind under huden. Oplev at være helt og aldeles i balance med dig selv, dit åndedræt og havet. Lyder det godt? Så er fridykning lige noget for dig!

Vores fridykkerkurser er for alle, der har lyst til at udforske havet under overfladen. Udover vores standard kurser, kan vi sammensætte kurser, som passer til dit niveau og dine ambitioner med fridykning.

Vores instruktører er alle erfarne og har en solid baggrund indenfor fridykning. To af instruktørerne udover Jesper Stechmann er tidligere verdensmestre og flere af dem er også tidligere eller nuværende danske mestre.

Innerdive har et dykkercenter på Malta. Du kan derfor let komme i Maltas krystalklare vand, og opleve hvorfor Malta er en af verdens bedste steder for fridykning.

På Malta kan man dykke på vrag og i huler, samt opleve Maltas forrevne klipper og fantastiske scenarier på helt tæt hold. De har mange vrag, da de bevidst har sunket mange skibe og ubåde for at skabe et unikt dykkermiljø. Vragene ligger på dybder fra 10 – 50+ meter, så der er noget for alle, også selvom du lige er startet med fridykning.

Om aftenen kan man opleve Maltas rige kulturliv og gode restauranter sammen med deltagere. 

Fridykkerkurser

Lær at fridykke

Lær at fridykke

Oplev en helt ny og spændende verden under vandet

Lær at fridykke i Furesøen

Lær at fridykke i Furesøen

Oplev en helt ny verden af tryghed og ro under vandet

Tag din fridykning et skridt videre

Tag din fridykning et skridt videre

Kurset til dig som har lært at fridykke, og ved at du gerne vil mere....dybere, længere

Instruktørkursus

Instruktørkursus

Bliv instruktør, så kan du rejse rundt i verden og arbejde som fridykkerinstruktør

Fridykkerture

Fridykkerture til Malta

Fridykkerture til Malta

Tag med Innerdive til Malta og lær at fridykke – helt fra bunden. Det er kursur for alle vandhunde der har lyst til at udforske havet under overfladen.

Fridykkertur til Malta med Folkeferie

Fridykkertur til Malta med Folkeferie

Jesper Stechmann har sammen med instruktørerne sammensat ugeprogrammet, så du får den bedste mulighed for at få en tryg, spændende og personligt givende oplevelse med fridykningen og de træningsmetoder der arbejdes med

Dive4Life

Dive4Life

Tag med på en af de fantastiske vintertur til Dive4life i Tyskland