Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/5/innerdive.dk/httpd.www/wp-content/themes/thestory/functions/functions-general.php on line 300
  • Lær at fridykke i Furesøen

    Oplev en helt ny verden af tryghed og ro under vandet

Lær at bevæge dig derhen hvor du vil og redskaber til at træne videre.

 

Derudover lærer du fridykkerfysiologi så du er godt rustet til at forstå din krops reaktioner, og hvordan du kan bruge åndedræt til at optimere din dykning. Du lærer at dykke sikkert og vi fører dig gennem simple redningsøvelser.Der er god tid til at stille spørgsmål gennem hele kurset.

 

Dette er et kursus for dig som enten er helt ny i vejrholdets verden eller som har en smule erfaring – f.eks. fra UV-jagt. På kurset lærer vi dig alt hvad du har brug for, for at kunne træne selvstændigt sammen med en makker. Det er almindeligt at kursisterne dykker til mellem ti og femten meters dybde i løbet af weekenden. Vi fører dig sikkert igennem så fortvivl ej hvis du synes det lyder uden for rækkevidde.

 

lørdag 9 – 16 fysiologi og dybdesessioner i Furesøen.
Søndag 9 – 16 dybdesession i Furesøen og sikkerhedsøvelser. Teoritest

 

Tag i svømmehallen inden kurset og tjek at du kan trykudligne ned til bunden af det dybe. Accepter ikke smerte eller ubehag i ørene. Trykudlign før det gør ondt.Gør dette på et tidspunkt hvor du ikke er forkølet.

 

Kurset munder ud i en certificering som du kan bruge til at vise andre dykkere at du kan de elementære sikkerhedsprocedurer.

 

Certificering: SSI 1
Pris: 2495 kr
Tilmelding:
mobilepay til Ninna på 30 968 978
eller bankoverførsel (også til Ninna) konto 2445 – 0727470166
send en mail til Ninnakofod@gmail.com. Sørg for at mærke betalingen med dit navn.

Instruktører: Flemming Dykkerbums Christensen og Ninna Kofod

Kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål

Ninna: 30 968 978
Flemming: 31 40 83 05

Billedet er taget af https://www.flickr.com/photos/stignygaard/