• Innerdive

    Vand, mennesker og indre ro

Historien bag Innerdive

Jesper grundlagde Innerdive i 2008, da han kunne se at mange mennesker kan få stor glæde af lære fridykkernes teknikker til at finde indre ro. Fridykningens fusion af mindfulness og performance er det perfekt match for det moderne menneske, der søger indre ro, da fridykning handler om at finde ro, tillid og mentalt overskud i ekstremt udfordrende situationer. 

 

Innerdive tilbyder workshops, uddannelser og events med udgangspunkt i fridykkerteknikker af Jesper og et team af håndplukkede entusiatiske instruktører.

 

Innerdive bygger på mere end 15 års erfaring med elitesport, som træner, coach og atlet inden for fridykning samt træning og undervisning i mindfulness. Innerdives grundlægger, Jesper, har en baggrund som dybdeterapeut, sportscoach, foredragsholder samt træner for erhvervslivet.

Innerdive driver også et fridykkercenter på Malta.

Om Jesper Stechmann

Ejer og Direktør

Jesper har arbejdet med åndedrættet og livet under overfladen hele sit liv. Han er en passioneret underviser, foredragsholder, fridykkerinstruktør og mental sportscoach. Som coach til internationale konkurrencer og VM har han hjulpet andre atleter med at vinde guld, sølv og bronze medaljer. Jesper er en del af verdenseliten og Danmarks bedste fridykker gennem tiderne. Hans varemærke er hans mentale styrke og evnen til at performe, når det gælder.

Udvalgte resultater:

Vinder af AIDA WORLD Cup Circuit (2014)

Nordisk Mester (2013)

Dansk Mester(2015,2014,2013,2012,2011,2009,2008)

Verdensmester (2010)

Nordens Dybeste Fridykker

Team Innerdive

Rune Hallum - Master Freediver Instructor

Rune Hallum - Master Freediver Instructor

Rune har siden han var helt lille været glad for vand, og før han begyndte som fridykker var han konkurrencesvømmer. I år 2005 fik han øjnene op for fridykning og har dyrket sporten lige siden. Konkurrencedelen af sporten har drevet ham til at forbedre og optimere hans evner som fridykker. I 2009 blev han den yngste i verden til at dykke mere end 200m på ét enkelt åndedrag. Året efter vandt han verdensmesterskaberne for holdfridykning sammen med Jesper Stechmann og Jakob Hansen. Rune har derudover vundet bronze i disciplinen dynamisk uden finner ved de individuelle verdensmesterskaber samt flere medaljer ved internationale mesterskaber. Igennem de senere år har Rune især specialiseret sig i de dynamiske discipliner med og uden finner.

Anne Marie Dahler - Eventyrer, fridykkerinstruktør og kajakentusiast

Anne Marie Dahler - Eventyrer, fridykkerinstruktør og kajakentusiast

Eventyrer, fridykkertræner og kajakentusiast Anne er en eventyrer, der godt kan lide at inddrage naturen i det hun foretager sig. Hun begyndte at fridykke i 2010 og startede i den forbindelse en fridykker afdeling i sin lokale dykkerklub – Aquaclub i Odense. Hun fungerer nu som koordinator, træner og inspirator i klubben. Udover fridykning, er hun også aktiv indenfor kajak og vinterfjeld og har deltaget på krævende ekspeditioner i både syd og nord. Blandt andet har hun roet kajak i Patagonien, besteget Kilimanjaro og i 2013 krydsede hun Indlandsisen på ski. Anne startede i sin tid med at fridykke som supplement til sin UV-rugby, men fridykningen fangede hende og hun har siden afholdt utallige workshops i at finde ro under vandet, især kajakklubber og uddannelsesinstitutioner. Konkurrencedelen af fridykning har gennem tiden også fyldt. Hun har bla deltaget i VM, har fået medalje ved internationale stævner og været i top 3 ved DM flere gange.

Henning Larsen - Advanced Freediving Instructor

Henning Larsen - Advanced Freediving Instructor

Tidligere Verdensmester. Henning har har været med til at starte det danske fridykkermiljø op. Han var med på det første danske hold til at vinde en VM-guldmedalje i 2006. Udover VM har Henning også sat Danmarksrekorder i både dybdedyk og i poolen - ligesom et Danmarksmesterskab også er en del af bagagen. Han har fuldstændig styr på det tekniske og de fysiologiske ting der sker i kroppen når der fridykkes, og så er han en af verdens bedste coaches. En uovertruffen kammerat og altid til at stole på. Man føler sig i trygge hænder når Henning er en del af instruktørteamet. Henning har været coach og kaptajn på det danske landshold flere gange og har som sådan hjulpet både kvinde- og herreholdet til flere topfemplaceringer.

Flemming "Dykkerbums" Christensen - Freediver Instructor

Flemming "Dykkerbums" Christensen - Freediver Instructor

Flemming elsker at undervise og vil videregive sin kærlighed til vandet og fridykningen. Han er optaget af at give kursisterne de bedste oplevelser med både de tekniske og mentale dele af fridykningen. Flemming har været med til at starte en fridykkerklub op i Herlev og nu er han igang med at lære flaskedykning også med henblik på at blive instruktør. Han ynder at fridykke i Furesøen når han er i Danmark ligesom han gerne rejser ud, bla. til Dahab i Egypten.

Sune Kraglund - Fridykkerinstruktør, træner og coach

Sune Kraglund - Fridykkerinstruktør, træner og coach

Som en del af sit aktive friluftsliv har Sune dyrket UV-jagt siden 2009. I 2013 drejede interessen sig mod ren fridykning. Sune er en af bagmændene, der under svømmeklubben NORD, startede Aalborg Fridykning op i 2014. Her er han nu med til at varetage træningen, samt har fridykkernes plads i bestyrelsen. Sune bruger også fridykning som et aktivt pædagogisk værktøj i hans daglige arbejde som socialpædagog. Her har anbragte og udsatte børn og unge, på trods af emotionelle forstyrrelser og diagnoser som fx ADHA, stor suses med at finde den indre ro gennem fridykning. På Ranum Efterskole hjælper Sune til som hjælpeinstruktør på skolens Dyk & Pløk hold.

Topbillede er taget af Ron Kroetz se: https://www.flickr.com/people/ronkroetz/