Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/5/innerdive.dk/httpd.www/wp-content/themes/thestory/functions/functions-general.php on line 300

Vi lever i en foranderlig verden, hvor systemer, deadlines og krav konstant skifter formål og indhold. Dette belaster mennesker og organisationer, der ikke er rustet til det. Ledelsesudvikling  med Moving Minds lærer deltagerne at håndtere og forstå forandringers indflydelse. Vi arbejder med åndedræt og træning i tillid og accept på det personlige mentale plan, og opnår en robusthed overfor forandringer. En leder og medarbejder der har en stærk personlig forankring i sig selv, og som lærer at acceptere ydre forandringer har et bedre fundament for at arbejde effektivt og konstruktivt i enhver situation.

 

Det er fokus for Moving Minds

 

Vi arbejder med tre områder:
At komme helt ind til essensen af ro og balance – og være tilstede
At blive i tilstedeværelsen – selvom der opleves stressorer/forandringer
At turde lede med nærvær og tillid – også uden fuldstændig kontrol

 

Deltagerne på MovingMinds får en helt unik oplevelse med egne forestillinger om hvad der er muligt. Vi lover der bliver flyttet nogle grænser og givet nogle værktøjer til mere robusthed, bedre restitution og en optimal langtidsholdbar præstation. nogle perspektiver til effektiv arbejde og ressourceoptimering i en hektisk og foranderlig verden.

 

“Moving Minds-øvelsen i Bjerringbro Svømmehal har også gjort, at Jens (Jens Skødt, iSolution Manager EUREG hos Grundfos Management A/S) i dag er mere bevidst om at have fokus det rigtige sted i dagligdagen.

– Jeg tænker nok mere over, hvordan jeg får tingene præsenteret og øver mig i at have fokus på det, der virker – mere gulerod og mindre pisk i dialogen med sælgerne, forklarer Jens Skødt.

– Og så kan jeg godt se det gavnlige i hele tiden at øve sig i at være tilstede i situationen. Det kræver virkelig, at man kan slappe af. Her hjælper det indimellem at koncentrere sig om sin vejrtrækning et par minutter. Det bruger jeg nogle gange derhjemme, når jeg er sammen med børnene. Det kan godt være mere stressende end mit job, fordi medarbejdere fysisk sidder et helt andet sted, pointerer Jens Skødt med et glimt i øjet” Uddrag af Kryds komfortzonen, Inbusiness første udgave 2013

 

Moving Minds er et prisvindene ledelsesprogram som er udviklet i samarbejde med Grundfos. Du kan læse mere om konceptet på Business Danmarks hjemmeside og i deres medlemsblad.

 

Vi arbejder i en varmtvandspool hvor alle kan bunde. Der kræves ingen forudsætninger. Om du er vandskræk eller vandhund gør ingen forskel. Vi arbejder ud fra den enkelte.

 

Hvis du vil flytte dine medarbejdere er dette et af verdens mest innovative og unikke tilbud indenfor ledelsesudvikling.
Kontakt os hvis du ønsker yderligere information om referencer, evalueringer mm.

 

Kontakt Jesper for at høre Movings Minds kan skabe værdi i din virksomhed

Kontakt Jesper