22 september. er datoen for dele af Det Danske Landsholds afgang til Europamesterskaberne. Landsholdet er udvidet med een person – men det er ikke hvem som helst Det er The One & Only – The most famous Dykkerbums in the World: Flemming Christensen.
Landsholdet er udtaget af Fridykkerudvalget under Dansk Sportsdykkerforbund. 

På vej til EM

Flemmig & Jesper til Europamesterskaberne

 

 Træning på Malta
Vi har trænet her på Malta de seneste dage og det forløber fint. Flemming bliver desværre nødt til at afbryde træningen, da en begivenhed i familien  – gør at han tager til Danmark inden vi mødes i Tyrkiet til EM.
Det har været en uvurderlig hjælp at have Flemming her på Malta til at hjæpe med at finpudse formen.
Vi glæder os begge rigtigt meget.   

Jakob Galbavy fra Østrig her nu og han vil hjælpe med de sidste træninger inden EM.
Min træning
Jeg har trænet især trykudligningsteknikker – samt lange dykkertider: Da een af de rekorder jeg vil forsøge at sætte til EM – kræver dette.

CWT(BI-FINS)
Det er disciplinen hvor jeg dykker dybt med Bi- Finner  altså to finner i modsætning til Monofinnen( Delfinhalen) – vi også bruger til en anden disciplin.
Til VM samme sted sidste år, satte jeg Dansk rekord med 85 meter  – med en dykketid på ca 3 minutter og 30 sekunder…
Jeg har øvet lange dyk under min træning  – med dykke tider til minimum 4 minutter – Og det er gået rigtigt godt. Nu skal jeg bare have mere dybde på disse dyk. 

CWT( Monofinne) og Mouthfill. 
Jeg har lavet et enkelt dyk med min monofinne til 60 meter her på Malta – så det er ikke så meget jeg har haft mulighed for at træne denne disciplin – dog har jeg øvet mine trykudligningsteknikker og min mouthfill. Mouthfill teknikken er en speciel teknik hvor man fyder munden op med luft og kun bruger dette til at trykudligne ørene med når man kommer længere ned. Jeg er begyndt at bruge mere tid på at fylde (charge) min Mouthfill – og fylder nu op helt med i svælget… det giver mig mulighed for at trykudligne fra overfladen ned til 25 – 30 meter. måske mere. Samtidig er jeg begyndt at charge lidt tidligere – jeg plejer at gøre det ved 40 meter  – men nu starter jeg ved 30 meter… det virker godt.
Med disse tal kan jeg i princippet trykudligne til ca 130 meter uden problemer – meeen der er andre faktorer der spiller ind når man kommer ned hvor der er langt til overfladen.
Jeg har dog aldrig følt at jeg har så godt fat i min trykudligning – som nu.
No FINS
Dykke ned i dybet uden brug af udstyr ( Svømmefinner) – Jeg har endnu ikke fået trænet dette  – men de næste par dage vil jeg forsøge at få et par dyk i kassen – indimellem at jeg underviser.
 
Sponsorater: 
Der er desvære ikke noget støte at hente gennem det Nationale Sportsforbund – Dansk Sportsdykkerforbund – men jeg føler meget priviligeret og meget beæret over at have modtaget støtte fra privatpersoner og venner gennem gennem min profil på  MakeAChamp
 
Det jeg skal bruge pengene til er :
 
Flybiletter
Transfer til og fra lufthavne
Forplejning
Stævnegebyr
Træningsgebyr

Et par nye Bi-Finner – da de jeg har er slidt op. Og en reparation koster ret meget.

Hvis der er penge tilovers vil jeg bruge dem til min tæning mod mit 2018 mål.
De er hemmelige lidt endnu 🙂